Post by glocelhegleuko on Feb 18, 2022 14:34:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Among Us ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Among Us IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods vairāk primogēmu ▞▞▞
▞▞▞ Among Us 2022 version ▞▞▞
Sarīvē spēli! Bet es tik ļoti gribu veco tērzēšanu, plzzzzzz.
starp mums Steam pašlaik ir 3.99 £, bet iOS un Android
Kādreiz bija lieliski! Tagad šis jaunais atjauninājums visu sabojāja. Es kādreiz spēlēju šo spēli DAUDZ, bet pēc nesenajiem atjauninājumiem tā kļuva nespēlējama, un tas ir skumji. Es pat samaksāju par to savā datorā, un tas vienkārši nedarbosies. :/ Es ceru, ka šīs kļūdas un kļūmes drīzumā tiks novērstas!
Laba spēle, bet dažreiz tā saka, ka man ir liels ping, bet citā reģionā man ir zems ping, bet man ir 7k
Šī spēle ir super labākā! Pats satriecošākais ir tas, ka tā ir vairāku spēlētāju spēle, taču tā darbojas ļoti gludi, un jaunā *dirižablis* karšu un kontu sistēma ir lieliska! UN LOMU SISTĒMA IR UGUNS!!!
Sūts
Lūdzu, izlabojiet atvienošanas problēmas, ikreiz, kad es spēlēju, tiek rakstīts "jūs esat atvienojies no servera", kā arī izlabojiet kavēšanos, it īpaši, ja komandas biedra redze ir augsta, mans tālrunis turpina kavēties. Lūdzu, izlabojiet šos izstrādātājus. Lūdzu, novērsiet arī papildu līdzekļu lejupielādes problēmu. Tas apstājas, kad tas sasniedz pusi lejupielādes, un, kad es to restartēju, tas ir tas pats. Dažreiz tas arī kļūst melns, kad es pabeidzu spēli, lai es nesaņemu pākstis saviem kosmētiskajiem kubiem.
Es nolēmu lejupielādēt šo spēli, jo nebiju spēlējis ilgu laiku un esmu vīlies par to, kāda tā ir kļuvusi. Vispirms tas liek jums pierakstīties (tas aizņēma apmēram 10 minūtes, lai to izdarītu). Arī jaunais atjauninājums nešķiet labs, un JOPROJĀM ir pārāk daudz cilvēku, kuri izmanto tiešsaistes iepazīšanās pakalpojumus. Es nenācu šeit, lai randiņu un apmainītos ar snaps un numuriem, es atnācu spēlēt spēli! Vienīgais uzlabojums, ko esmu redzējis, ir uzlaušanas novēršana. Netērējiet savu laiku šim......
Among Us - 云顶娱乐平台
Stunt Car Extreme 자동차 경주 tebq
Among Us Acțiune rgfh
Man patīk jaunās lomas. 2020.–2021. gadā es bieži spēlēju šo spēli, taču ātrais tērzēšanas atjauninājums bija šausmīgs. Es tikko šodien atkal nokļuvu mūsu vidū, un es nevaru pat izveidot savienojumu pat tad, ja man ir lielisks wifi. Lai izveidotu spēli vai pievienotos tai, ir nepieciešams daudz mēģinājumu.
Šī bija tik laba spēle, un man tā ļoti patika, pirms to izdzēsu. Vakar to atguvu atpakaļ, lai mēģinātu vēlreiz, jo tā bija jautri, taču tagad to nav iespējams spēlēt. Es gribēju izmantot bezmaksas spēli, lai atkal pierastu pie tās, taču bija vajadzīgi 3 mēģinājumi, lai tikai iekļūtu spēlē, jo tā mani nepārtraukti spārdīja vai sastinga. Kad es beidzot pievienojos, es varēju tikai nedaudz pārvietoties ar visu kavēšanos, padarot to ieslēgtu un izslēgtu, tad tas pilnībā sastinga. Mēģināja vēlreiz atvērt lietotni, uzreiz tika iesperts.
Laba spēle, bet es neesmu nekāds krāpnieks
Ikreiz, kad vēlos spēlēt tiešsaistē, tiek rādīts ziņojums “Atvienots no servera”. Spēle netika apstiprināta pēc X atkārtotas nosūtīšanas. Labojiet šo. Šī iemesla dēļ es nevaru spēlēt apmēram gadu
跨平台:与好友在PC、任天堂Switch、Android和iOS平台上玩游戏! ... Innersloth, the Innersloth logo, Among Us, “云顶娱乐平台之中”的标志和船员角色是Innersloth LLC
Šī spēle bija vislabākā, un man patika to spēlēt, taču jūsu pirmā kļūda bija tās atjaunināšana, un es nevaru nosaukt "čau", ja man nav konta. Otrā kļūda bija pievienot spēlei vairāk lomu un karšu, jo kartes un lomas ir mulsinošas. kā haoss, un visbeidzot jūsu pēdējā kļūda bija tā, ka pieļāvāt to, ka jums var būt nepiemēroti vārdi
Mācieties tūlīt, lai lejupielādētu Among Us 5.10 VISS ATBRĪVOJUMS jūsu Android mobilajā tālrunī vai datorā. ... Among us 5.10 iOS (parastā versija).
Jaunais atjauninājums ir patiešām slikts
Kā robloksa mudere piecas zvaigznes.
ну щитьас ето фигньа
Ļaujiet man lejupielādēt spēli
Es ienīstu jauno tērzēšanu 😫
Among Us Acțiune ykjx
Mājas » Android » SPĒLES » netaisnība: Gods Among Us APK Download v3.4 ... un ieejiet arēnā uz pieskārienu balstītas darbības cīņā 3 pret 3.
Man neiet tā spēle
Labākā spēle, ko esmu spēlējusi savā dzīvē, grafika ir vislabākā, krāsas ir vislabākās, spēle ir gluda, un jūs varat spēlēt ļoti īsā tīkla daudzumā. Visas kartes ir ideālas un skaistas 💖 Un beidzot tika novērsta atvienošanas problēma, ar ko esmu tik apmierināts tas un daudz kļūdu, tāpēc esat pelnījis 5 zvaigznes 😎🔥♥️.. bet viena lieta, ka mēs nevaram skatīties sasniegumus Google Play spēlēs Android, tāpēc, lūdzu, novērsiet šo problēmu, cik ātri vien iespējams 🙏🏻🥺😭
Ja vēlaties uzzināt, kā iegūt bezmaksas cepures Among Us, jūs nevarat palaist garām šo piegādi, šeit mēs jums parādīsim, kā iegūt šīs fantastiskās cepures.
Laba spele jo vina intrasaina prieks manis iet teiktu instalet
Es dzirdēju par jauno atjauninājumu starp mums. Es domāju, ka viņiem ir novērstas problēmas ar nespēju pievienoties spēlei. Bet neviens Amogus tagad nav miris spēle. Lūdzu, novērsiet šīs problēmas, kas saistītas ar nespēju pievienoties, tad es piešķiršu šai spēlei 5 zvaigznes.
kādreiz biju iemīlējies šajā spēlē, taču tā vairs nav optimizēta. Tas visu laiku ir ārkārtīgi aizkavējies, un man ir grūti uzturēt savienojumu ar spēlēm pat tad, ja es izmantoju labu pakalpojumu. Es uzskatīju, ka tas ir mans tālrunis, taču grafika nav būtiski mainījusies, un agrāk varēju bez problēmām atskaņot vecās versijas. Laba spēle, patīk, ka brīvais teksts ir atgriezies, taču trūkst kodēšanas/optimizācijas līmeņa. Varbūt to varētu labot ar zemas kvalitātes iestatījumu un zemāku kadru nomaiņas ātrumu?
Es dodu tai 3, jo vakariņas bija ļoti jautras, man patika forši jaunās lietas. Bet katru reizi, kad es aizeju uz privātu vai publisku serveri vai pat mēģinātu atvērt lapu, es tiku sperts, teikts, ka esmu atvienojies. Es nezinu, kāpēc tas notiek, tas ar mani nekad īsti nenotiktu. Vai varat to salabot?
Among US internetā | 220.lv
ᐈ Kā izveidot privātu spēli Among Us ❤️ 2022. gads
Atjauninājumi ir pārsteidzoši ... ja tas nebūtu kļūdu. Man šķiet, ka spēle iet bojā. Pēc kāda laika es atgriezos, lai atrastu gandrīz nevienu serveri. Es tikai vēlos, lai spēle būtu tāda pati kā vecos laikos. Es šeit pagātnē ieguvu daudz lielisku draugu, un es spēlēju visilgāk, bet tagad tas vienkārši... miris. ir tikai aptuveni 10 serveri, kad agrāk bija aptuveni neierobežots serveru skaits. Ir patiešām sirdi plosoši redzēt, kā spēle mirst pēc kāda laika tendences.
Šai spēlei es novērtēju 3 — kāpēc ir tik grūti pierakstīties? pagājušajiem gadiem es nekad neesmu sastapies ar šo kļūdu, kas vienmēr saka “Nesaderīgs”. Lūdzu, es vēlos, lai vecā versija starp mums atgrieztos. Šeit jūs nevarat teikt sliktu vārdu, un jums ir jāpierakstās.
Šī spēle ir pelnījusi 5 zvaigznes, bet es to nevaru piešķirt, ja tā man pat neļauj to spēlēt. Katru reizi, kad es atveru lietotni, tiek teikts, ka tai ir jālejupielādē papildu līdzekļi. Noklikšķinot uz Labi, tas netiks lejupielādēts. Tas neļaus man spēlēt bez tā, tāpēc, lūdzu, izlabojiet to, un jūs saņemsiet pelnītās 5 zvaigznes 🖤
Lūk, kā šīs spēles vairāku spēlētāju režīms darbojas operētājsistēmā Android. ... uz pirmās opcijas "Saimnieks". crear partida privada among us
Normāli
Among Us アクション tqm
Tā ir ļoti laba spēle. ES mīlu šo spēli . Bet melnā ekrāna problēma ir šeit. Ko es varu darīt šīs problēmas labā. Bet jauna problēma Failu ievietošanas problēma vai varat to novērst
Liela problēma ir laba spēle un viss, izņemot nokavēšanos, un es tik tikko varu panākt, lai tastatūra parādās, kad mēģinu runāt sapulcē, jā, ir ātra tērzēšana, taču tas ir tikai ierobežots teksta daudzums un tā nosaukumi, tāpēc jums ir jāpievērš īpaša uzmanība spēlētāja vārds, nevis krāsa un plus es ne vienmēr varu iegūt informāciju, izmantojot ātru tērzēšanu, tāpēc es izmantoju tastatūru, bet tā neuznirst pusi no sapulces un līdz brīdim, kad tā ir gandrīz beigusies.
Among Us Aksiyon lbsj
Es nezinu, kas notiek, bet kaut kādu iemeslu dēļ es turpinu avarēt, un tas nekad nenotiek. Es ļoti ceru, ka jūs visi apskatīsit atsauksmes, tāpēc tās ir diezgan sliktas. Kādu iemeslu dēļ es domāju, ka ikvienam ir šī problēma. YouTube video par to, kā to labot, jo tie visi saka pirms 1 gada, un skaidri redzams, ka šie videoklipi nedarbosies.
Tā kā mums trūkst vecās, šī spēle bija viena no jautrākajām spēlēm, līdz brīdim, kad jūs nevarējāt rakstīt savus vārdus, ir patiešām grūti sevi aizstāvēt, bet kopumā tā joprojām ir spēlējama
Stulba atjaunošana, tagad vsifferent e-pasts, lai varētu mainīt vārdu un samaksāt naudu! ES NEVARU SPĒLĒT ŠO SPĒLI
Pēc visiem jaunajiem atjauninājumiem veiktspējas problēmas tagad ir ne tikai spēlei. Bet jaunākajā atjauninājumā spēle vienkārši nedarbojas, tā turpina avarēt. Esmu pievienojusies Starp mums nesaskaņai, lai lūgtu palīdzību, nezināju, ko gaidu, bet, protams, neviens nevar palīdzēt.
Crewmate Edition (spēle priekš Nintendo Switch), eng
Pēc tam mēs atveram Play veikalu, mēs meklējam spēli Starp mums un mēs to lejupielādējam savā datorā. Kontrole starp ASV Bluestacks. Controles Among US en