Post by glocelhegleuko on Feb 18, 2022 14:25:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Guns of Glory: The Iron Mask ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Guns of Glory: The Iron Mask IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς περισσότερο χρυσό ▞▞▞
▞▞▞ Guns of Glory: The Iron Mask 2022 version ▞▞▞
Καλό παιχνίδι, το Darklands είναι σκουπίδια. Ακόμα μην έχετε τη ρύθμιση στην αρχή του. Φέρτε πίσω τους Bloodwars.
Μέχρι στιγμής, ήταν αρκετά καλό. Το σεμινάριο δεν σας αναγκάζει απαραίτητα να κάνετε το επόμενο βήμα. Προσωπικά το βρίσκω ωραίο το 4.4
Πολύ καλό περνάει η ώρα ευχάριστα
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά τώρα διακόπτεται κάθε δύο μέρες και μετά χάνω τις ανταμοιβές επειδή δεν μπορώ να συνδεθώ. Κοντά σε οριστική διαγραφή.
Η προηγούμενη κριτική μου αφαιρέθηκε με κάποιο τρόπο, χα. Ένα παιχνίδι που πρέπει να πληρώσετε πολλά για να επιβιώσετε καθώς οι νέοι παίκτες δέχονται συνεχώς επίθεση από παίκτες υψηλότερου επιπέδου για ακόμη και ελάχιστους πόρους, ώστε να μπορούν να ανέβουν επίπεδο ή να θεραπεύσουν ή και τα δύο. Παρατήρησα ότι πολλοί νέοι παίκτες παραιτήθηκαν και άλλες συμμαχίες αναζητούν νέους παίκτες για να ενταχθούν στις συμμαχίες τους. Η συνομιλία του βασιλείου είναι γεμάτη από τρομακτικές συζητήσεις. Συνολικά, πολλά επαναλαμβανόμενα και εύκολο παιχνίδι. Θέλω να προσθέσω ότι τα γραφικά και η νυχτερινή λειτουργία είναι ωραία όμως.
Guns of Glory: The Iron Mask Strategie oggd
Guns of Glory: The Iron Mask ยุทธศาสตร์ zidx
Είναι απλώς ένα αντίγραφο άλλων εφαρμογών
Αυτό το παιχνίδι είναι σκουπίδια, μου απαγορεύουν την επαλήθευση και δεν μου έστειλαν τον κωδικό αυτού του σκουπιδιού απλά μην τον κατεβάσετε
Παίζω εδώ και ένα-δυο χρόνια και μπορώ να πω ότι μετά από λίγο άλεσμα δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά για να κερδίσετε επίπεδα. Το μυστικό είναι να βρεις μια καλή συμμαχία και να αναπτυχθείς και να μοιραστείς μαζί τους. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες και πράγματα που πρέπει να κάνετε και ναι, μπορεί να είναι επαναλαμβανόμενα, ακόμη και συντριπτικά, αλλά μπορείτε να αυξήσετε τη δύναμή σας κάνοντας τις καθημερινές εργασίες. Θεωρώ ότι οι προγραμματιστές προσπαθούν πάντα να βελτιώσουν το παιχνίδι και τη διεπαφή και ορισμένες από τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις εξοικονομούν χρόνο.
Υπέροχο εθιστικό παιχνίδι, αυτό είναι ένα παιχνίδι αμοιβής για να κερδίσετε, αλλά σας δίνει επίσης την ευκαιρία να αναπτυχθείτε χωρίς να πληρώσετε για κάτι
Υπάρχουν πάρα πολλά χρήματα για να παίξετε, αλλά ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Μετά από 3 χρόνια το παιχνίδι είναι πολύ αργό.
Κουκουρούκου
Ήταν πέντε αστέρων, μειώθηκε στο 2 τώρα γιατί οι προγραμματιστές δεν θα διορθώσουν τα σφάλματα, η εφαρμογή συνεχίζει να καταρρέει και η υποστήριξη πελατών είναι ένα αστείο.
Αρχικά το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Έχω ένα C36 και ξόδεψα πάρα πολλά χρήματα για να φτάσω εκεί. Είναι πολύ επαναλαμβανόμενο και έχει γίνει κάπως μονότονο. Αν δεν ξοδέψετε αρκετά χρήματα σε αυτό το παιχνίδι, δεν φαίνεται να προλαβαίνετε ποτέ άλλους παίκτες στο βασίλειό σας. Έχω αναθεωρήσει την κριτική μου με 5 αστέρια σε 3. Το να κάνω πόλεμο κάθε 2 εβδομάδες και το KVK πάντα Παρασκευή βράδυ/Σάββατο δεν είναι η στιγμή που μπορώ να παίξω, επομένως δεν παίρνω ποτέ αυτές τις ανταμοιβές.
Σε πολλές ενημερώσεις, κάθε φορά που υπάρχει ενημέρωση, το σύστημα είτε κλειδώνει είτε κολλάει για μερικές ημέρες, απογοητευτικό
Είναι μια συναρπαστική και ενδιαφέρουσα εμπειρία παιχνιδιού, η εφαρμογή παγώνει κάποια στιγμή αλλά κατά τα άλλα εξαιρετική
Πληρώστε για να παίξετε, πολλά. Υστερεί πολύ, οι προγραμματιστές δεν βοηθούν, δεν μπορούν να συνδεθούν μετά την ενημέρωση. Ούτε σε αυτό θα βοηθήσουν
Guns of Glory: Topeng Besi Strategi wkab
500/500 Τέρια 😂😂😂😂🥰💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💰💰💰💰💰💰💰💰💲💲💲💲 💲💲💲💲💰💲💲💰💲💰💲💰💲💰💲💰💲💲📨💰💲💰💲💲💰📨💲💲💰💲💰💲💰💲📨💲💰💲💰💲🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺 🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷 1
Ωραίο παιχνίδι με πολλές ενδιαφέρουσες εναλλαγές αλλά η γλώσσα είναι βασικό πρόβλημα!!!! Γιατί δεν έχετε Ελληνικά;;;;
Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι, μου αρέσει πολύ και μάλλον θα συνεχίσω να παίζω για πολύ καιρό. Το μόνο μειονέκτημα είναι όταν παίζεις σαν να μην ξοδεύεις σαν εμένα, δεν μπορείς να αποκτήσεις τόσο χρυσό και πράγματα που είναι κάπως σημαντικά αργότερα στο παιχνίδι. Μπορείτε ακόμα να το κάνετε, αλλά θα χρειαστεί πολύς χρόνος. Ωραίο παιχνίδι συνολικά 💯
Εξαιρετικό παιχνίδι, απολαύστε τη δυνατότητα επικοινωνίας με τόσους πολλούς ανθρώπους. Λατρεύω τα γραφικά. Ωστόσο, χρειάζεται ενημερωμένες ανταμοιβές.
Καλό παιχνίδι, το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να μοιραστώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποκομίσω τις ανταμοιβές που κέρδισα γι' αυτό, παρόλο που είμαι δεσμευμένος στο Facebook. Απλώς λέει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα μέσα κοινωνικής δικτύωσης......
Υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για ένα πολεμικό παιχνίδι που ανοίγει με ένα μενού αγορών. Είναι το μέγεθος του πορτοφολιού πριν από την ικανότητα, και τα στατιστικά αλλάζουν τυχαία, οπότε η βελτίωση του κάστρου σας δεν σημαίνει απαραίτητα τίποτα. Επίσης, οι δυσλειτουργίες, τα σφάλματα και ο αργός χρόνος φόρτωσης είναι μάλλον ενοχλητικές. Επιπλέον σημείωση, σας ευχαριστούμε που το κάνατε ακόμα καλύτερο PITA για να φορτώσετε το παιχνίδι σας σε μια νέα συσκευή.
Είναι διασκεδαστικό να ξεκινήσετε, αλλά ο πληθωρισμός σε αναγκαστική δαπάνη είναι ακραίος και το παιχνίδι γίνεται κουραστικό - είναι απλώς λίγοι μηχανικοί που συνδυάζουν διαφορετικούς τρόπους. Οι ανταμοιβές για εκδηλώσεις έχουν γίνει αρκετά αδύναμες και η γεωργία έχει περιοριστεί σοβαρά, επομένως τα $$ είναι ο μόνος τρόπος ανάπτυξης. Η απάντηση από τα σύνορα της εταιρείας σχετικά με την απάτη - μπορείτε να "προχωρήσετε στο παιχνίδι" καθώς έχετε βασικές λειτουργίες, αλλά δεν μπορείτε να συμμετέχετε ουσιαστικά στη μηχανική του βασικού παιχνιδιού, δηλαδή στο pvp χωρίς να ξοδεύετε πολλά τακτικά.
Ωραίο παιχνίδι περνάς την ώρα σου
-Πλεονεκτήματα Πραγματικά καλή ιστορία, εύκολη στην εκμάθηση και πολλή διασκέδαση - Μειονεκτήματα. Μερικές φορές κολλάει και χρειαζόμουν πολλές προσπάθειες ακόμα και για να ξεκινήσω το παιχνίδι. Συνολικά, μόλις λάβετε το παιχνίδι για να σας φορτώσει τελικά, ήταν αρκετά ομαλό και διασκεδαστικό!
Έριξα το δικό μου σε 2 αστέρια. Υπάρχει ένα σφάλμα στην εφαρμογή και δεν με αφήνει να μπω στο παιχνίδι. Συνέβη αμέσως μετά την πρόσφατη ενημέρωση. Διορθώστε το και μπορείτε να έχετε πίσω τα 5 αστέρια σας.
Εξαιρετικό παιχνίδι και πολλά δωρεάν πράγματα όταν συμμετέχετε σε εκδηλώσεις.
Ultimate Car Driving Simulator レース wtg
Κακή εξυπηρέτηση πελατών. Το συμβάν παιχνιδιού παρουσίασε σφάλμα και έχω αναφέρει από χθες, 19 Ιανουαρίου. Παρακαλώ. Σας παρακαλούμε. Σας παρακαλούμε. Διορθώστε τους διακομιστές σας και διορθώστε τις υπηρεσίες πελατών σας. Και σας ευχαριστώ πολύ που δεν έλαβα καμία ανταμοιβή ακόμα.
Guns of Glory: The Iron Mask Strategické ywy
Παλιότερα, αν έπαιζες, μπορούσες να ανταγωνιστείς. Τώρα αν δεν πληρώσεις θα τσακιστείς. Αυτό το παιχνίδι έχει στάσιμα γεγονότα που παλιώνουν γρήγορα. Ξεπλύνετε και επαναλάβετε. Οι παίκτες εκλιπαρούν για ένα παιχνίδι με δυνατότητα αναπαραγωγής. Το μόνο που πήραμε ήταν η συνεχής κυκλοφορία "νέων" αντικειμένων που πρέπει να αγοράσετε (stat chasing). Δεν αξίζει να παίξεις. Απλώς θα απογοητευτείτε και θα τα παρατήσετε. Εκτός κι αν κάποιος σας ξοδεύει 15-20 χιλιάδες ετησίως, τότε θα βαρεθείτε και θα τα παρατήσετε. Ατελείωτα παράπονα που πέφτουν στα αυτιά του θανάτου. Μείνετε μακριά με κάθε κόστος.
Καλό παιχνίδι
Το παιχνίδι δεν μοιάζει καθόλου με τις εικόνες και τα βίντεο που παρέχονται. Απάντηση στον dev: Λοιπόν περίμενα δράση ή περιπέτεια με βάση τα υλικά και όταν ξεκίνησε το παιχνίδι έκανα κλικ σε κτίρια. Είναι αλήθεια ότι το παιχνίδι έχει δηλωθεί ως στρατηγική, αλλά δεν το έκανα και το είδος της στρατηγικής επίσης. Αυτό που μου άρεσε ήταν το θέμα steampunk και τα αερόπλοια, περιμένοντας το παιχνίδι να περιστρέφεται γύρω από αυτά, με λίγη ελεύθερη περιπλάνηση με τα πόδια και με το πλοίο και χωρίς κάμερα από πάνω προς τα κάτω σε κανένα σημείο.
Δυνατότητα να είναι το καλύτερο παιχνίδι που μπορείτε να κάνετε εδώ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι ποικίλλει διασκεδαστικό ναι, υπάρχουν μερικά σφάλματα, αλλά πάντα ζητούν σχόλια για τη βελτίωση του παιχνιδιού που μπορείτε να ξοδέψετε εάν θέλετε να αναβαθμίσετε πιο γρήγορα, αλλά έχω πολλούς φίλους που παίζουν και μην ξοδεύετε και είστε αρκετά δυνατοί και εσείς
Δεν είναι δυνατή η σύνδεση μετά την πιο πρόσφατη ενημέρωση!! Δεν είμαι σίγουρος τι συνέβη ή τι συμβαίνει, αλλά θα ήθελα πολύ να μπορέσω να επιστρέψω!! MissMaggieMaye, K305
Μην κάνετε λήψη. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα χρήματα και όχι οι πελάτες τους. Το παιχνίδι απλώς κολλάει και δεν θα φορτωθεί τώρα γιατί δεν διορθώνουν ποτέ τα σφάλματα τους και απλώς βγαίνουν με νέο εξοπλισμό και εξοπλισμό κάθε μήνα. A μην κάνετε λήψη. 3 χρόνια παιχνιδιού και τώρα 1 αστέρι από βαθμολογία 5 αστέρων!